joi, 14 aprilie 2011

Tabloul Mediatorilor Vrancea expus in holul Tribunalului Vrancea

Zilele trecute Asociatia pentru Promovarea Medierii a intocmit un tablou al mediatorilor autorizati vranceni, iar astazi, 4 martie 2011 orele 16.00, tabloul a fost expus in holul Tribunalului Vrancea
Proiectul a fost propus si finalizat de vicepresedintele APM mediator Nicolae Dediu membru al Comisiei de Promovare a Medierii din Romania.
med.Dediu Nicolae, jud.Dita Costica, med. Catalina Anghene, med. Diaconescu Catalin
Finantarea acestui proiect a apartinut 100% membrilor Asociatiei pentru Promovarea Medierii.

tineam de tablou pentru a-l prinde pe perete
Mediator Nicolae Dediu
Cu toate ca o buna parte a mediatorilor autorizati inscrisi in tablou nu sunt membri ai acestei organizatii, APM a suportat toate cheltuielile legate de aceasta promovare.
Am avut o surpriza placuta atunci cand am vazut cum membrii asociatiei care nu sunt inca inscrisi in acest tablou au contribuit financiar la acest proiect.
La ora actuala asociatia detine fonduri pentru intocmirea a inca 2 tablouri care vor fi expuse la Judecatoria Adjud si Judecatoria Panciu, conform protocolului incheiat.
Din respect pentru colegii nostri care inca nu au reusit sa se autorizeze vom amana proiectul cu inca 2 luni de zile....timp in care speram ca ei sa obtina autorizarea.
Nu as fi putut face nimic fara ajutorul tuturor colegilor din asociatie si mai ales fara ajutorul domnului presedinte al Tribunalului Vrancea judecator dr. Dita Costica’’
Judecator dr. Dita Costica
‘’Am ajutat la afisarea acestui tablou conform protocolului incheiat intre Tribunal si asociatiile de mediatori, urmand ca in viitorul apropiat sa discutam alte metode de promovare a medierii cum ar fi :


-infiintarea unui punct de informare la nivel de instanta...in limita spatiului disponibil
-recomandarea prin citatii a medierii....am primit astazi ca exemplu de la domnul Dediu o citatie a judecatoriei Mangalia
-expunerea unui avizier in cadrul instantei pentru afişarea şi distribuirea de materiale informative privind medierea
Asteptam noi solutii si propuneri de promovare a medierii din partea asociatiei si a oricarei alte asociatii sau persoane interesate care are calitatea de mediator autorizat’’
Mediator Anghene Catalina
‘’Asociatia pentru Promovarea Medierii este prima asociatie profesionista de mediatori care se ocupa cu adevarat de promovarea medierii.
Ma bucura ca am intalnit in cadrul acestei organizatii oameni dispusi sa munceasca pentru binele mediatorilor si nu pentru binele lor personal.
Consider ca toti mediatorii din Vrancea autorizati sau neautorizati ar trebui sa vina alaturi de noi in aceasta asociatie’’
Mediator Diaconescu Catalin
‘’Nu pot spune decat un singur lucru....UN PAS MIC PENTRU NOI, UN PAS MARE PENTRU MEDIEREA DIN VRANCEA’’

Impreuna vom fi mai puternici !!!

Niciun comentariu: