vineri, 15 aprilie 2011

Tabloul Mediatorilor Vrancea expus in holul Judecatoriei Adjud

Cu toate ca a fost infiintata recent, Asociatia pentru Promovarea Medierii a reusit in doar cateva luni sa devina cea mai puternica asociatie de mediatori din Vrancea.
Scopul principal al asociatiei este acela de a promova medierea si profesia de mediator pe plan local, judetean si regional.
Dupa conferinta din octombrie si afisarea tabloului mediatorilor autorizati in holul Tribunalului Vrancea, APM reuseste din nou sa surprinda mediatorii din Vrancea afisand un nou tablou al mediatorilor autorizati in holul Judecatoriei Adjud astazi 15 aprilie 2011.
Nicolaie Dediu
Foarte multi juristi confunda acordul de mediere cu tranzactia.
Din punctul meu de vedere, avocatul este un logician care iti explica de ce trebuie sa accepti o varianta, actul incheiat  fiind tranzactia, in schimb daca te duci la un mediator, acesta te determina sa-ti cauti singur varianta care ti se potriveste cel mai bine, solutia fiind a ta si nu a altcuiva, actul incheiat fiind acordul  de mediere.
Speram ca in maxim 2 luni de zile, sa finalizam un nou tablou al mediatorilor autorizati pe care il vom afisa in holul Judecatoriei Panciu.
Stefania Saradici
“Acum putem afirma fara sa gresim ca si justitiabilii municipiului Adjud sunt informati despre existenta medierii si a profesiei de mediator.
Medierea este o alternativa viabila la procesul din instanta”
Catalina Anghene
Medierea poate aduce 2 mari beneficii instantelor judecatoresti din Vrancea si din intreaga tara:
1)degrevarea surplusului de dosare;
2)scaderea cheltuielilor privind solutionarea conflictelor si eficientizarea fondurilor publice ale instantelor.”
Catalin Diaconescu
“Pe vremuri fiecare comunitate avea cate un intelept al satului. Mediatorul zilelor noastre este practic “inteleptul satului” de acum cateva sute  de ani.”
Gospodaru Virgil
“Am fost autorizat recent in aceasta profesie.Ma bucura nespus de mult faptul ca in municipiul nostru exista o mana de oameni dornici de a promova aceasta profesie.Ma alatur lor si sper ca in viitor, impreuna cu ei sa culeg din roadele acestei profesii.”
Sunt inscrisi in acest tablou toti mediatorii autorizati din judet chiar daca ei nu sunt membri APM.Acest proiect apartine si este finantat  100%  de catre Asociatia pentru Promovarea Medierii.

Niciun comentariu: