vineri, 6 mai 2011

Intalnirea mediatorilor vranceni de la Casa Elena

Aseara, mediatorii judetului Vrancea s-au intalnit la restaurantul Casa Elena din Focsani.
Ce s-a discutat si hotarat acolo :
1)au fost inmanate participantilor numerele revistei ”Medierea tehnica si arta” 1-7
2)in data de 11 mai 2011 orele 09.00, 8 mediatori(s-au oferit voluntari) vor desfasura campania “Promovarea medierii prin pliante”
Tehnica de promovare este una noua si originala.Fiecare voluntar va primi 50-80 de pliante ale asociatiei la care va anexa prin “capsare” propria carte de vizita.
In acest fel se face o dubla promovare.Promovarea asociatiei si totodata promovarea biroului de mediator al celui care face voluntariat.
3)avem discutii avansate pentru afisarea Tabloului mediatorilor autorizati la Judecatoria Panciu
si speram ca pana la finele lunii sa afisam si acest tablou(ultimul din campania “Promovarea medierii in instante”)
4)incheierea de protocoale si afisare de tablouri ale mediatorilor APM....repet.....doar ale APM in comunele judetului Vrancea(avem deja un protocol incheiat cu municipiul Adjud, avem promisiuni pentru Panciu, Focsani si multe comune ale judetului Vrancea)
5)in data de 24-25 iunie 2011 va fi organizata o mare conferinta a APM iar participantii vor beneficia de puncte profesionale.Membrii APM vor beneficia de bonus la taxa de participare.
Au mai fost discutate probleme referitoare la “Mediatorul de serviciu” formularele biroului de mediator si modul in care trebuie desfasurata o mediere.
Va asteptam Miercuri 11.05.2011 ora 09.00 la sediul Biroului de Mediator Catalin Diaconescu(in spatele primariei Focsani) pe toti cei care doresc sa participe la campania “Promovarea medierii prin pliante”(sa vina cu propriile lor carti de vizita)

Vicepresedinte APM mediator Nicolaie Dediu

Niciun comentariu: