miercuri, 25 mai 2011

Cate un tablou in fiecare instanta din Vrancea - Nicolaie Dediu

Tabloul mediatorilor din judetul Vrancea se afla expus, din aceasta saptamana, in holul Judecatoriei Panciu. Acesta cuprinde numele tututor mediatorilor autorizati sau in curs de autorizare din judet, membri ai Asociatiei Pentru Promovarea Medierii din Adjud (APPM), ai carei reprezentanti au fost prezenti ieri la Panciu. 
"Afisarea tabloului mediatorilor vranceni in toate instantele din judet reprezinta una dintre actiunile unui proiect prin care promovam activitatea desfasurata de ei in cadrul birourilor de mediere", ne-a declarat vicepresedintele asociatiei, Nicolae Dediu. Acesta a adaugat ca, in prezent, APPM numara 26 de mediatori autorizati si foarte multi in curs de autorizare. Cu totii sunt absolventi de studii superioare, apecializati in solutionarea disputelor civile, penale, familiale, comerciale si de protectia consumatorului, precum si a celor prove-nite din cazurile de
malpraxis. "Fara sa ne laudam, cred ca suntem printre putinele asociatii de acest gen din tara care au reusit sa expuna cate un tablou al mediatorilor in toate instantele din judet, deoarece acesta poate fi intalnit atat la Focsani, cat si la Adjud", a mai spus Nicolae Dediu. El a mai precizat ca, din actiunile menite a promova activitatea birourilor de mediere vor mai face parte o campanie de informare, prin intermediul avizierelor si organizarea unei conferinte judetene a mediatorilor care va avea loc, cel mai probabil, la sfarstul lunii iunie.
Sursa: ziare.com

Niciun comentariu: