marți, 17 mai 2011

Judecatoria Panciu are de azi un Tablou al Mediatorilor.Acum se poate gasi un Tablou al Mediatorilor Vrancea in toate instantele din judet.


Astazi 17.05.2011 la Judecatoria Panciu a fost expus Tabloul Mediatorilor Autorizati din judetul Vrancea.
Vrancea este unul dintre putinele judete din tara unde justitiabilii pot gasi un Tablou al Mediatorilor in toate instantele din judet.
Asociatia pentru Promovarea Medierii a reusit sa finalizeze unul din cele mai mari proiecte de promovare a medierii din judetul Vrancea.
Finantarea acestor 3 tablouri a apartinut 100% membrilor Asociatiei pentru Promovarea Medierii. Sunt inscrisi in aceste tablouri toti mediatorii autorizati din judet chiar daca ei nu sunt membri APM si nu au participat financiar la acest proiect !!!
Mediator Nicolaie Dediu
Cu toate ca unii credeau ca e un vis, am sperat ca intr-o buna zi voi gasi si oameni care sa inteleaga avantajele acestor tablouri.Nici chiar o buna parte din membrii Consiliului de Mediere sau chiar din Comisia de Promovare nu credeau in finalizarea unor astfel de proiecte.Si uite ca totusi am reusit acest lucru.Bineinteles ca nu as fi putut face nimic fara incurajarea si suportul financiar(cotizatia lunara) al colegilor din asociatie, precum si de intelegerea de care au
dat dovada presedintele Tribunalului Vrancea - Judecator Dita Costica, presedintele judecatoriei Adjud – Judecator Barbieru Marcel, presedintele Judecatoriei Panciu – Stoica Mihai si domnul Judecator Adrian Neacsu membru CSM.
Cat de curand vom incepe un nou proiect de promovare a medierii, proiect la care si-au aratat intentia de participare un numar foarte mare de mediatori ai judetului Vrancea(chiar si cei care nu fac parte din asociatia noastra)
Mediator Catalina Anghene
Cred ca nu am fi putut duce la indeplinire acest proiect fara implicarea in totalitate a domnului vicepresedinte APM Nicolaie Dediu.
Mediator Drug Mariana
Sper ca si in continuare membrii APM sa ne arate increderea pe care ne-au aratat-o pana acum.
Mediator Diaconescu Catalin
Am fost prezent la afisarea fiecarui tablou si pot spune un singur lucru : « Impreuna suntem mai puternici !!! »
Mediator Partenie Vasile
Ne pare tuturor nespus de rau ca nu a putut fi prezenta si presedinta asociatiei doamna Stefania Saradici.
Mediator Toader Adrian
Avand in vedere ca locuiesc in Panciu, ma bucura enorm de mult faptul ca si in orasul nostru exista un Tablou al Mediatorilor Autorizati din judetul Vrancea.
Mediator Gospodaru Virgil
Impreuna cu domnul Dediu vom incepe o noua forma de promovare a medierii in primarii prin afisarea de tablouri ale mediatorilor APM.Deja avem in derulare discutii cu foarte multe primarii din judet.

Niciun comentariu: